söndag 29 november 2009

1:a advent


Har jobbat en hel del den sista tiden och det känns så skönt att orka vara vaken en hel dag utan att man måste lägga sig i soffan och sluta ögonen 2 minuter.
Första kvällen jag kände mig riktigt pigg satt jag och Anton och lekte i flera timmar. Att ha försummat honom så mycket av min tid bara för att jag inte orkat har kännts fruktansvärt! Men nu är vi igång igen.

I torsdags var jag och Anton hos min far för att fika och hämta hem en fin adventsgran. Pappa blev sugen på att få gå med ut i skogen så han och jag och en såg traskade ut. Och vi gick och gick och gick. Jag har inte en susning om vart vi var någonstanns men till sist så hittade vi ett riktigt prakt exemplar!! Oj så stor och tugn den va att bära hem hela den långa vägen genom granris och stubbar. Men mysigt var det. Tack pappa!!
Dagen efter fick far komma med granen på släpkärran och givetvis en kopp kaffe! Nu står den så fin med ljusen i och skiner upp i mörkret.


Foto: www.flen.se Hoppas att granen hemma kommer få se så här härlig ut med massor utav snö på grenarna.

När jag kommer hem idag, första advent, är det lussebak som står på schemat. Smaka på den första glöggen och koka en liten liten julskicka för att det är så himlans gött.Just det när vi var hos pappa så passade jag på att plocka en helt del mossa också. En eller kanske flera kransar hängs på dörrarna inom kort. Bildbevis ska snart levereras.

Ha det bra så länge.

tisdag 17 november 2009

Födelsedag!!

Idag fyller kärringen år. Hela 28 år!! Och i present utav min underbara man var biljetter till
P!NK´s spelning på globen och oj vilken föreställning! Bruden kan ju verkligen sjunga och showa. Jisses vad bra det var!! Jag tackar så jättemycket min älskling.
Kalas har vi haft hela helgen med alla familjemedlemmar. Ingen tårta på bordet här inte, istället bjöd vi på marängswiss och vipps så var allting slut.
Kvället tillbringas på jobbet med mina fina kolleger som sjöng för mig så fort jag öppnade dörren. Tack!
Första julbordet kommer redan på lördag 21 nov med familjen på min sida. Pappa, systrar, bröder med respektive. Hoppas att det finns nått som jag kan äta!!
Kramar på er så länge.

söndag 8 november 2009

Snart

Hej alla underbara!
Snart är jag tillbaka igen jag lovar, ser faktiskt ett ljus i tunneln på alla illamående och kräkningar. När det var som värst kallade vi det lilla underverket för "kräket"...hahhaha men vi får ta och komma på nått bättre arbetsnamn snart.
En resa är bokad och betald till Gran Canaria ska bli väldigt skönt att få komma hemifrån. Och speciellt för Jonas som har fått dra ett tugnt lass i hemmet och han har gjort det galant!
Tycker Anton också så i morse på farsdag fick pappa en fin present. Grönstetds Cognac Christmas edi. och pappa har varit mycket stolt över sin son.....
Vill bara visa att jag finns kvar men orken är liten så snart....