torsdag 29 september 2011

Har ju helt missat att visa er en dag på Stättared, 4-H gårdarnas dag!
Hela familjen gjorde äntligen någonting tillsammans och Anton fick ta med sig sin bästaste bästa kompis Gustaf. Vilka lyckliga killar som fick åka i samma bil, bara en pratade Jonas i mellan.
 
Dessutom var där bakluckeloppis, inga fantastiska saker men jag lyckades övertala Jonas om en spegel, och så blev det. Nu står den med ett lager grundfärg på sig.... Måste göras om! Ingen bra idé att använda fönstergrundfärg.....
Tillbaka till 4-H, efter loppistitt blev det en tippspromenad. Pojkarna var jätteduktiga på att både gå en lååånga runda och att svara på alla frågorna. När vi äntligen kom tillbaka blev det korv och bröd! Alla 3 barnen åt och åt.
Vi är så glada över att Anton har en så fin kompis! Tack Becca och Axel för att vi fick ta med honom!
En hästsjuts genom trollskogen fick avsluta våran dag!
 





 

onsdag 28 september 2011

Goda nyheter

Hej på er
Vill bara smitta av mig av min glädje. Har äntligen fått chansen att utveckla mig på arbetet. Nu ska jag få bli vikarierande skiftesledare! Det innebär att man har lite mer ansvar öcer "skiftet" ett vakande öga över min fina kolleger och deras härliga arbete. Dock även över min man! Tror att detta ska gå lysande.
Det mest fantastiska är alla gratulationer, från kolleger här i Göteborg men även från Stockholm!
Tack
Tack SJ AB för att ni tror på mig.
 
 
 

 

söndag 11 september 2011

Besökare

Vi har fått några gratisgäster på våra väggar utomhus. Jag tycker inte om dom alls. Det går väl an om man tittar på dom genom en glasruta men när dom sitter brevid dörren tycker jag att dom kommer lite nära. Om det bara fanns en vore det ju ännu bättre. Det verkar som om dom trivs hos oss för många är dom i varierande storlekar!!
Hr kan ni få se på en liten rackare.
 




 

Stråvalla Strand

Söndag för en vecka sen fick vi ju lite tropisk värme igen, vilken härlig dag!  Lunchen intog vi på stråvalla strand. Kortbyxor och många badande människor i ett för mig iskallt vatten. Även Anton fick till slut i rumpan efter att har hoppas och gått runt i vattenbrynet.
Tuvalisa fick vi distrahela med gungor och lite plock från lunchen. Jag är så lycklig för min fina familj!