onsdag 8 augusti 2012

Borrås skåra

Midsommardagen besökte vi Borrås skåra som inte ligger alls långt från våran lilla by. Vilket ställe över 100 meter lång och inte bredare än att man kommer förbi och även krypa under. När vi kom upp på toppen möttes vi av en fantastisk utsikt!

 
 

Liseberg

En lyckligare nybliven 5 åring är svårt att hitta. För att göra självaste födelsedagen lite speciel åkte vi till Liseberg. Hela kittet kördes det på. Åkpass, popcorn, glass, hamburgare och godis. Och som vanligt inte en vinst med hem i väskan! Men vilken härlig dag!
 





 
 

Födelsedagar

Som att börja om på nytt med skrivandet, hur kunde tiden gå så fort? Här har hänt så mycket så jag vet inte vad jag ska börja någonstans.
Tror nog ändå att vi startar med barnen årliga födelsedagskalar med hela tjocka famljen. Detta året var vi runt netta 30 personer och då kunde ändå inte alla komma.
Vi gör så här för att barnen ska känna att det blir firade och sen för att vi ska slippa ställa till med 2 kalas, det skiljer ju bara 20 dagar mellan dom.
Denna dagen började i köket vid 10 och slutade i sängen vid 24. Massor med mat och häliga människor.
Vi bjöd på grillat med tillbehör samt dricka och efter det en smarrig marrängtårta med lemoncurd på mums!!
Mellan mat och tårta fick vi röra på oss lite med brännboll på schemat, uppskattat och härligt.

Dagen efter slog vi till på ett kalas till och det var då Antons barnkalas. Temat enligt A skulle vara hemliga agenter. Pappa J gick in i rollen till fullo och ordnade flera "uppdrag" som skulle lösas tillsamman för att få koden till den hemliga väskan full med gottigheter!

 

 

 

 

 

 

 Hoppas nu att jag ska kunna komma ikapp allt som vi har hunnit med denna sommaren!
På återseende!