måndag 4 mars 2013

Hur kunde det gå så här lång tid...

Men jisses vad hände? Hur kunde det hinna gå ett halvår och lite till innan jag fick ut ett nytt inlägg?
NU  är jag här men inga garantier för att det ska bli någon vana :)
I skrivande stund sitter jag på ett hotellrum i huvudstaden och blickar ut över stadshuset. Det är jobbet som drar mig till nodligare breddgrader. Åtminstånde för mig som håller till i norra halland i vanliga fall.
Dagens jobb har gått bra, väldigt bra. Några givande diskusioner och mycket att jobba med.
 
I morgon bär det av till Mariefred med mina fina kolleger och lite mer folk från västkusten. Vi ska få ha en "kick off" och lära känna varandra samt sammanställa våra åttaganden och sluta samman säcken. Kunden är ju vårt stora fokus!
 
Hemma finns det 3 fantastiska människor som väntar på mig och som jag längtar till varje sekund. Mannen ska också få bege sig till huvudstaden imorgon och vad gör man inte untan sina morföräldrar. Morfar och Anita är verkligen favoriter för barnen. Dom träffas inte så ofta, så de gånger som dom får busa tillsammans är mycket värdefulla.
 



 
Inte mindre än 3 bröllop väntar oss i sommar. Det första inleds 18 maj hos våra vänner i Halmstad. Där har jag äran att få sy både tärnan och brudens klänningar. Och hoppas även hinnamed en till mig också. Men det är väl ett riktigt glädjetänkande.
Det andra kommer att hålla till i Frankrike, på en vingård i närheten av Nice. Härliga vyer väntar oss. Jag tänker mig en klänning med stora möster som böljar i vinden under min vida hatt :) hahaha. Vi få se vad det blir.
Det sista kommer att hållas hemma på vår gata och med våra vänner och även våran stora pojkes bästa kompis föräldrar.
Ett litet bröllop hemma i deras trädgård som kommer bli hur mysigt som helst.
Jag längtar verkligen till denna sommaren.
Inte minst för att vi har fått alla våra 4 veckor tillsammans utan att vi har massor mer energi denna sommaren mot vad vi hade förra året.
 
På sommarens lista finns det som vanligt mycket men för att vi ska få ha någon semester över huvud tagen får vi ta det som absolut måste göras. Inga nya stora projekt. Inte mer än att vi ska: graäva färdigt alla hålen för staketet, gräva för en flaggstång (kan visseligen börjas med så fort tjälen har släppt). Staket till våran balkong och sedan försöka hålla lite ordning i kökslandet.
En ny och välkommen granne har vi lyckats värva, en kollega vid namn Anna och hon har tagit över en gammal sommarstuga som är vinterbonad. Önskar henne lycka till och välkommen till havet.
 
Nu är det dax att krypa ner i sägen och drömma sig tillbaka hem.