tisdag 3 maj 2011

Valborg

En härlig helg i Eksjö för att fira Valborg. Hos mamma samlades vi jag och min storasysters familj för att umgås, äta gott och titta på ryttarspelen. Mycket lek för barnen blev det, min gamla gungställning fick nytt liv!
 
Deras växthus var fullt med gurkor, tomater, basilika och andra godsaker. Längtar oerhör mycket efter ett eget växthus nu men det får bli längre fram när vi är överens om plats och form, dessutom behövs det tydligen något som kallas för pengar också!!
 
 


 En härlig promenad i solen hann vi med, kusin William tar så väl hand om sin lillasyster och kusin kund inte låta bli att ta bild på dom.
Crusing med gamla bilar hade det tydligen varit lite tidigare på dagen så när vi kom upp till torget stod där bara ett fåtal bilar kvar, men fina var dom.
På kvällen stod det obigatoriska ryttarspelen på schemat. Efter maten skulle vi ta på oss och gå till Sjöängen. 10 grader kallare och spöregn, vad hände nu!! Vi stannade inte så länge utan tittade på så att våren vann kampen!

Självklar blev det bara en liten sabbis hos Emma och Robert också. Undrar när vi ska hinna med att sitta ner och äta och dricka gott. Hopps vekligen att Roban ska ut och golfa snart så vi får hit dom.

Många kramar





 

1 kommentar:

Palmerska villan sa...

Absolut.. jag vill ju komma till er snart.....!!!