fredag 22 juli 2011

Rea

Dom senaste dagarna har inte varit annat än shopping tycker jag. Farligt! Men oohhh så härligt.
Mitt senaste fynd blev ett överkast/täcke från Indiska. Rena fyndet om du frågar mig. "Vad har du nu köpt", enligt min man.
 


Detta med bloggandet har även fått mig att vilja sy och sticka igen vilket innebär att energin kommer sakta tillbaka.
Lovade en vän att sy en klänning till henne när vi satt här en kväll. Sagt och gjort men när vi skulle prova den så fattades det 15 cm i ryggen, får man panik då eller?
Inget annat att göra än att köpa nytt tyg (som jag hoppas kommer med posten idag) och klippa ut rätt mönster denna gång. Den "lilla klänningen" passade perfekt på Jonas lillasyster så Emma ni kommer vara 2 om samma tyg med du har ju såklart fått alla smådetaljer sjäv!!
 
Massor av tyg har inhandlats, klänningstyg både till mig och till Tuvalisa så här ska vi snart vara sommarfina.
Om bara dagarna ville vara lite längre och om man kunde få ha en barnflicka, då, då skulle jag nog få gjort att som packas på i idéhuvudet!!
  Allt arbete ute går med sakta mak, men snart, snart ser vi nog en förändring....
Nu ligger maken och sover efter 2 jobbnätter och jag förbereder mig för en eftermiddag på jobbet denna något regniga fredag
 

1 kommentar:

Palmerska villan sa...

Härligt att någon fick användbning av klänningen som blev för liten. härligt att du fått tillbaks din inspiration, själv har man köpt lekstuga nu så den pimpas och målas i full fart.. roligt.