fredag 30 december 2011

Julafton, juldagen och alla andra dagar kring jul!

Ytterligare ett bevis på att vi har en väldigt bestämd liten flicka. Nu får hon inte öppnat upp morgonklappen tillräckligt fort, då ska det skrikas och stora krockodiltårar rullar utför kinden. Skönt att Anton har växt upp och blivit en stor kille nu.
 Våran fina tomte kommer som vanligt varje år hittade även till oss denna jul. Efter att jag kommit hem från jobbet satte vi oss och kikade lite på Kalle sen blev det en 3 rätters middag istället för all julmat som vi ändå bara kommer att tröttna på efter att ätit rester i 3 dagar. Min mamma och hennes Egon var hos oss denna jul, mysigt och dom är inte så noga med julmat heller. Mamma som är på bild ovan har sin klapp på sig. Hittade denna härliga sjal i en butik på en bakgata i Varberg! Måste dit igen och handla till mig själv.

Efter julafton kommer juldagen och då är det radition med att äta middag med Jonas släckt och det är speciell mat på ett speciellt sätt. Denna gången fick jag inte vara med utan tillbringade denna tid på jobbet i stan. Bildet har ju ändå tagits och mysigt har dom ju haft.
Igår, torsdag kom Erika och Lasse på besök. Äntligen. Dom firade jul själva första gången sedan svärmor fick somna in. Då valde dom att åka till Teneriffa, tycker jag var ett väldigt bra beslut! Men det var ändå härligt att få träffa dom nu! Spel fick Anton och Tuvalisa som spelades med faster och även med Lasse.
 
Jag hoppas på en lugnare jul nästa år. Imorgon är det nyårsafton och vi skall ha vänner på besök för middag och raketskjutning. Ska bli mysgt.
Dax att inta soffan och titta på På spåret!
 

Inga kommentarer: