tisdag 3 maj 2011

Länge sen sist

Nu var det ett tag sen som jag skrev, energin har liksom bara försvunnit från oss båda två.
Det har sina förklaringar men man blir nästan tokig när man känner för massa saker men sitter bara och stirrar på dom. Jaja det går snart över, det vet jag!
Vilken värmebölja det har varit, varit för just nu i denna skrivande stund dalar snöflingorna ner på blommande körsbärsträd och nyplanterade klängrosor.
Dom första dagarna vistades vi ute nästan varje ledig sekund, för även om energin är slut för pyssel så måste ju vardagen fortsätta. Härligt att äntligen få lite färg på näsan. Och det visade sig att lilla Tuvalisa har fått mammas pigment vilket innebär att hon blir brun och inte röd och prickig som lilla pappa ;)
 
Påsken var lång, solig och mysig. Vi var lediga hela familjen och långfredagen spenderades på Blomsterlandet där det inhandlades gula klängrosor som ska få pryda våran garagevägg!
Påskafton tycker jag nog bara att vi åt och åt och åt. Fast bara nyttiga saker förstås. I detta huset var det bara Anton som åt godis, känner mig faktiskt lite stolt.
En smarrig påsklunch på Kullagården i 22 graders värme och stålande sol!
Efter det var det bara att ge sig hem och påbörja middagen som skulle ätas tillsammans med lilla pappa, som var gräsänkling då Anita åkt till Trysil med sin äldsta son. Han kan ju inte sitta ensam och bara äta falukorv och makaroner!! Här grillade vi hamburgare med cowslow och hela kittet! Mumsigt var det och mysigt tack snälla pappa! Tror vi satt ute till 21.30 härligt. citerar en kollega:" April, allt är förlåtet kom tillbaka".
 

 

1 kommentar:

Palmerska villan sa...

Så fint ni har det..fast vi besäller ju som sagt sol tills vi kommer.. jag sitter här nu och letar fönster igen... blir sååå inspirerad utav era så att jag vill med ha sådan NU gärna.. baksidan ska ju liksom bli klar i år kanske ( 3 år senare).
ha de