söndag 5 april 2009
Oj vilken helg, vilket väder och vilken sjuk son. Efter all magsjuka fick min lille prins näringsbrist och bara satt helt "patisk" och bara stirrade rätt ut i intet, det var nog det värsta jag varit med om. Att sitta som mamma och inta kunna göra någonting!! Ringa sjukvårdsupplysningen igen, och fick börja om från början med vätskeersättning och sen kokt ris rostad macka kokta morötter. Idag har han äntligen orkat stå på benen och lekt till och med
Vi hann med en promenad i kvällssolen och det var underbart, men det blåste kuling!! brrr ser mycket skönare ut än vad det var.

Våra vänner från Nyköping var här på en blixtvisit för att titta på en visning på ett snarlikt hus som dom ska bygga där uppe. Kul att västkustens framsida hade något att erbjuda ;)

Har fått äran att sy en balklänning tills i juni. Det kommer bli en utmaning med mycket spetts och korsettsnörning i ryggen, och den blivade ägaren var här för att mätas så att möstret kan klippas till. Den kommer bli otroligt fräck.
Dax att äta kvällsmat och försöka få i Anton lite risvälling. För att i morgon åka till jobbet och få umgås med "vuxna" för omväxlings skull.
En snabb sammanfattning av våran helg....
Många kramar
//TINA

1 kommentar:

Palmerska villan sa...

stackars liten!!Ge han en kram från mig..
Ser jättemysigt ut längs havet...