tisdag 13 april 2010

Helgens påhitt


Ihelgen har här varit fullt pådrag. Mamma men gubbe kom med sin husvagn i fredags och det är ett riktigt vårtecken!! Härligt.
Vädret har varit fantastisk men blåsigt. Trotts att vi varit ute större delen av dagarna har det varit skönt att gå in och pyssla lite. Vattenfärger var ett av önskemålen. Men han målar mer än gärna på tidningen som vi har som skydd än på pappret.
På lördags förmiddag åkte Jonas, Anton och Egon på "lokutsläpp" i Lärje. Anton var i extas och fick titta på "polarexpressloket" som dock var i smådelar men han var tydligen överlyckig ändå!!
På lördagen spelades det kort hela kvällen lång och när gäsparna blev fler än orden vi sa till varandra kännde vi att det var dax för sängen!!
Och som vi sov, Anton fick vi väcka vi 8 på söndags morgon för att han inte skulle missa sitt favoritprogram "Musses klubbhus". Han sitter som ett ljus!
Sen var det dax att baka en tårta tillsammans men mamma för att hon skulle kunna fira sina barnbarn på min systers sida. Båda två, Elin och William fyller år inom 2 veckor. Så en stor gräddtårta och kaffe fick det bli.
Härligt att träffas alla tillsammans med mamma det händer inte så ofta.
2 av mina 3 myskillar ligger och sover helt utmattade efter helgens upptåg.
Sänder också en tanke till våra härliga granna som har fått stanna kvar på BB lite längre då liten inte vill gå upp i vikt ordentligt och till Becca som vi hoppas ska hålla ihop :)
Måste ju även berätta att vi vaknade till att ambulansen backade in på grannens uppfart. Tack och lov så var det inte akut men man blir ju väetskrämd. Skönt att vi fick pratat med dem dagen efter.

Vårkramar!!

Inga kommentarer: