söndag 4 april 2010

Påsk i bilder

Långfredagen tillbringade vi hos min pappa på Buera. Alla syskon och syskonbarn.
Här sitter Peter och Emma sitter och läser i en bok för kusinerna. Kul att se sin odrägliga lillebror sitta och läsa bilderbok. Och barnen satt som små ljus.
Efter maten blev det till att gå ut och leta påskägg. Moster Åsa hade gömt äggen ute så på med kläder och ut och leta.

Så här lyckliga såg alla barn och vuxna ut när äggen kom inomhus. Ett visst smaskande uppstod på nått konstigt vis.

Elias, Elin och Anton satt i sofforna och åt godis. När någons tog slut så gick man visst bara vidare till nästa ägg. Inget som Anton uppskattade utan blev galen. "Mitt godis"!!!!


Påskafton åt vi en grillad fläskfile och "Tinas" potatisgratäng god sallad och Jonas tog ett glas rött. Och jag får ju inte annat än att lukta. Och oj vad det luktade sommar på altanen!! Längtar!
Nu sitter jag åter på jobbet och ska jobba till 23 ikväll. Sen har jag 2 arbetsdagar kvar innan jag får vara ledig i åtminstonde 1 hel dag ;)
Sen är det dax för tandläkaren igen! Denna gång ska vi konsultera och man ska rotfylla eller dra ut taden som gör mig galen. Jag har i och för sig redan bestämt mig men hon kan ju få prata en stund så jag kan lugna ner mig i tandläkarmiljön.....
God fortsättning.
PSST ett stort vårtecken är när granne vill låna bilen för att köra ner svärförlädrarnas "lilla" husvagn till campingen, HÄRLIGT!!


1 kommentar:

Becca sa...

Vad hade vi gjort utan er!??! Ni hjälper oss med Lovis, vi får låna er bil och så är ni redo för utryckning om något händer med mig.
Det känns tryggt att bo på samma väg som er :-)
Hoppas att vi kan få hjälpa er med något. Om inte annat är vi redo i slutet/mitten maj då er lill* ska komma till världen :-)
Ta hand om er!
många tacksamhetskramar
Becca