onsdag 19 maj 2010

Lite blandat

I helgen så begav vi oss till Gällinge kyrka för konfirmation för Erika, Jonas lillasyster. Idagens moderna familjer så har vi syskon i alla åldrar...
En trevligt vistelse i kyrkan och Anton skötte sig utmärkt. Han hade ju trots allt med sig lite briotåg och räls så 2 timmar var räddade.
Det var faktiskt väldigt fint i Kyrkan med både engelska och svenska sånger och psalmer och en underhållande präst.
Hemma på Kullagården fick djuren gå i första hand. Anton kära ner sig i Erikas kanin Boris. En otroligt söt lite slokörad dvärgkanin.



Anton var så fin i sina nya finkläder som faktiskt kommer att användas ett par gånger till framöver. Min lillasyster Åsa ska ta studenten och då kommer slipsen på sen har min storasyster 40-års fest 29 maj och då är det verkligen skjortan på!!
Härom dagen kom min syster Anneli hit med sin dotter Elin, och hon och Anton lekte så otroligt bra ihop. Härligt att höra vilken underbar fantasi som har! Sen var det lite mys i sängen men "ninis" och "nisse".....

I måndags hade jag och Jonas våran bröllopsdag. 2 år går otroligt fort. En tripp ner till Varberg och Getterön fick det bli. Mysigt men kallt och blåsigt. Efter en härlig kopp kaffe och kladdig kladdkaka så åkte vi in till stan för att Anton skulle få se på "Varbergsloket" (ja han e lite tokig i tåg). Sen blev det en härlig lunch på Mignon.



Vagnen har också blivit bäddad och klar med ståbrädan!!



Igår var jag och Anton på en härlig promenad efter att vi ätit middag. Först gick vi till campingen coh den nya lekplatsen som har blivit så fin. Sen gick vi ner till havet för att klätra lite på klipporna och springa av oss allt spring i benen. Men Anton var fullt upptagen med att laga färdigt sin man i en klippskreva. Och denna delikata måltid bestod av torkad tång och lite snäck och musselskal. Mums vad gott det var ;)
Sen var det dax att gå hem och på vägen stannade vi till hos farfar som undrade när lilla/lille skulle ta och komma ut, och det undrar vi också.
Sen hittade vi bästa kompisen ute på sin trädgård spelandes fotboll med sin pappa och då var vi ju tvugna att titta in dit och spakra lite boll. Och innan vi kom hem så hade klockan redan hunnit bli halv åtta.... oj vilken mysig kväll det var!!
För första gången detta året så kunde man sitta nere vid havet och inte frysa.... fick till och med hänga jacka på vagnen när vi skulle hem. HÄRLIGT!!
Nu har ni fått lite uppdatering....
Ja just har faktiskt passat på att måla färdigt TV-bänken också. Får ta tillvara på all tid när man är ensam hemma....
Nästa gång blir det en färdigbild!!
Många kramar!!

Inga kommentarer: