tisdag 22 juni 2010

Här kommer mera

Fortsättningen följer:

Ja, Anton har som sagt hunnit fylla 3 år. Jisses vad tiden går. Det blev kalas med släkten, alla utan min pappa och min svärfar, dom hade andra uppdrag att utföra så kalasandet kommer fortsätta i veckan också.
Mormor och Egon kom i på morgonen och överlämnade sina paket för att sprida ut öppnandet lite över hela dagen. Han fick en "trappmojäng" som mormor hade lika roligt med i trappan som Anton. Det var så härligt att se dom. Tack för alla fina presenter som Anton fick på sin dag!!
På kvällen blev det en promenad till havet och klipporna, Anton cyklade på sin cykel och han kan trot eller ej skilja på höger och vänster, eller så har han bara tur varje gång man säger det till honom.
I söndags hade vi vårt första barnkalas och det gick bra allting. Våfflor och glass, lek och bus och självklart fiskedamm!!

Lillfisen går som sagt upp som hon ska i vikt. På 1 vecka har hon växt ytterligare 2 cm och gått upp 500 g. Så jag kan inte klaga på att det inte finns mat.Hon är så otroligt snäll, sover äter och ligger på sitt täcke och spratlar. Vaknar bara 1 gång på natten och sover sen till 7-8 på morgonen. Härligt!! Frågan är bara hur länge det kommer få vara så här fridfullt?!

En kollega till mig fick sin 3:e tjej i morse 05:01. Med exakt samma mått som våran Tuva-Lisa!
Grattis till Daniel och Anna.
1 kommentar:

Anna Larsson sa...

Grattis till lillfisen ;)! Hon ser ljuvlig ut! Härligt att allt gick bra. Komiskt att vi fick lika stora tjejer. Verkar som om livet rullar på riktigt bra med mat och sovklockan, njut!!! Här är allt lite upp och ner fortfarande men det lägger sig. Njuter gör vi så det räcker i alla fall!
Ha det underbart!
Mvh/Anna Larsson