onsdag 30 juni 2010

Midsommar

Dagarna bara rullar på, det har redan hunnit vara midsommar och vilket kanonväder det bjöds på till och med. Dagen började vi nere vid vår sjöbod i Torstensvik och det var så mysigt hoppas att vi kan göra detta till en tradition. Även om det är dåligt väder så ska vi väl kunna tränga ihop oss inne i den..... hoppas går ju alltid!
Sen blev det dans runt stången i Vallersvik, men det var nog sista gången på ett tag. Det är lite för rörigt för våran del ingen som tar tag i hur ringarna ska vara och det kommer lite låtar här och där. NÄ, nästa gång hoppas vi på en sommarstuga. Aningen min fars eller kanske någonstans på åsen?! Vi får väl se....
Apropå min fars stuga så ska vi försöka ge oss iväg till den några dagar. Ska bli spännande och packa inför denna resa. Får nog börja skriva en lista så vi får med allt. Det är stor skillnad på att ha med sig 1 barn eller 2!!
Igår fick vi äntligen kommit iväg till Ge Kå´s och det har blivit så vansinigt stort så till coh med jag tyckte dat var lite jobbigt. Nu räcker det inte med 3 timmar på kvällen som vi alltid har satsat på. Nu är det en heldag som alla andra galningar.
Listan var ganska lång med inköp och trots det så hamnade kvittosumman på lite mer än 2000:- bra jobbat för att vara familjen Höök!!
Min underbara pappa har tapetserat färdigt i alla rummen på 2:a våning så nu är det bara för oss (Jonas) att måla färdigt alla fönstersmygar och lister samt golven och sen blir det till att premiärsova där upp. Och någon som är fylld av förväntan är våran härliga 3-åring!!
Har börjat fylla på i gömmorna med inredning nu. Lampor, täcken, filtar och lite annat lull lull... Ska bli kul att få packa upp allt sen!!
Hoppas bara att vi hinner färdigt innan våra sommargäster dyker upp (Emma och Robet).


MIdsommarkransar skulle vi ha tyckte Anton. Se det vara bara att sätta igång och binda. En liten runda till morfar har vi också hunnit med. Härligt väder och god fika som vanligt.

I skrivande stund ser lilla Tuva-Lisa insidan på sina söta ögonlock.

Nu är det dax för en promenad i det lite mer...regninga vädret idag. Hörs senare
Kram

1 kommentar:

Palmerska villan sa...

jippi... ja vi kommer snart..jag har skrivit vallersvik v 29 i min kalender.. om det passar sig?