tisdag 13 juli 2010

Snart uppflyttning

Oj, här var det länge sendan man skrev. Har haft lite skrivtorka. Eller rättare sagt när man verkligen har kännt för att skriva har det kommit annat ivägen hela tiden.
Med vår övervåning går det framåt!! Så i morgon bär det av till IKEA för att handla soffa och lampor, men det kommer bli massa mer saker om jag känner oss rätt :)

Veckan som har varit har familjen varit i min pappas sommarstuga i Stensjön, som ligger mellan Nässjö och Eksjö. Jag är även uppväxt i Eksjö så jag och barnen passade på att träffa Emma och lilla Mira och som tur var kunde även Lotta titta förbi en snabbis, när vi ändå var i Hult och badade. SÅÅÅÅ kul att träffas.

Jonas fick som vanligt jobba när vi kommer någonstanns med denna gången tror jag han tyckte det var roligt att dra kablar och skruva uttag. I stugan har det blivit nytt kök och det är så mysigt att vi gärna hade tagit med oss köket hem.

Varje morgon var det frukost i trädgården vilket innebär att vi hade fint väder hela veckan!!

När vi skulle bege oss hemåt på lördagen stannade vi till i Värnamo för att luncha och när vi kliver ur bilen är det som att stå i en bastu, eller en rastplats någonstanns i Europa. Det var 35 grader varmt...phuuuu.

Jag hann inte mer än att komma hem och vända förens det var dax att ge sig iväg i bilen för att åka upp till Ödsmål och mina underbara kolleger för en liten grillkväll. Och Tuva fick givetvis följa med oxå.

Igår (tisdag) blev det stranden och därnere fanns min och Jonas kollega Danne med familj. 3 fina flickor har dom och Vilma är bara 20 dagar yngre än Tuva. Anna bloggar också så ded kändes som om man bara ville krama om henne, men lite uppfostrade får vi vara. Underbart trevlig och lätt att prata med så nästa gång får det bli en bamsekram!!

Dax att ta tag i försäkringskassans ständiga krångel, och skriva inköpslistan för IKEA vilket är mycket roligare.


KRAM


1 kommentar:

Anna Larsson sa...

Hahaha, ja, nästa gång blir det kramen ;)! Supermysigt att träffas.
Va kul och inreda ovanvåningen, hoppas ni hittar mycket kul på ikea, ser fram emot bilder eller ännu bättre se det live ;)!
Ha det gott!
/Anna