onsdag 28 juli 2010

Äntligen!!

Jag ska börja med att visa er bilder som hörde förra inlägget till. Undrar om det bara är jag som har problem med att lägga upp bilder. Kanske är våran dator som protesterar, men det tar ju en halv dag att ladda upp en bild.... bara att börja.
Nu har vi äntligen kommit upp på våning 2!! har sovit i våra rum i över en vecka. Anton sover så gott och frågar efter när det är natten... hoppas att det håller i sig!
 Vi har hunnit vara i Alingsås för en shoppingtur och första stoppet blev ju naturligtvis Balder Hage och Jonas fick äran att stå för fiolerna. Givetvis så åkte vi tåg dit från Varberg. Anton är som andra barn är på julafton. Han tjattrar om olika tågmodeller och vilken vagn vi ska sitta i. Ombord på tåget är han så duktig och sitter snällt och tyst på sin plats och tittar ut genom fönstrena!!

Tuva växer och blir stor. Igår var vi på första läkarbesöket och hon gav doktorn ett stort leende sen var han såld.... 6015g väger hon "lillskruttan". Nu ska vi bara hitta ett dopdatum och komma överrens om hennes namn. Jag vill ju som sagt att hon ska heta Tuva-Lisa och Jonas är imot dubbelnamn men jag har snart övertalat honom ;) kvinnans list vet ni.
Vi vill ju även hålla dopet hemma för att min mamma ska kunna vara med då hon har elallergi och inte klarar av strålning från mobiler och teleslingor. Hoppas att det ska lösa sig.

En kväll förra veckan frågade vi våra grannar om dom ville komma över och grilla med oss. Då förelsog dom stranden istället och det hängde vi på på en gång. 2 minuter senare insåg vi nog alla att det blev lite mycket att ta med sig ner dit och det blev istället grill på deras altan!! Mycket mysigt och mycket god mat. Tack Axel och Becca!!

Marita kom förbi med ambulansen och Anton var ju givetvis tvungen att hoppa upp och gosa lite med henne!!
Och igår började vi vid 17 att sätta upp en stolpe till solseglet, oj så bra det blev sen sprutade bara ideerna så efter helgen är det bara att fortsätta.
Idag har Jonas och Axel tagit våran bil och åkt till Tyskland för att fylla på förråden, här nalkas kräftskiva.... Det roliga är ju att alla tjejer är gravida eller ammar... men i goda vänners lag så spelar alkohol ingen roll!!
Nu ska jag försöka övertyga Anton om att bilarna inte kan köra in i hans rum utan att det bara är lamporna som syns på väggen. Jag håller på att bli galen av hans 3-års trots. Han testar allt och antingen springer iväg eller skrattar när vi säger till honom och när vi blir arga på "riktigt" så är det bara gnäll och skrik hela dagen.....åååhhhhhh vad gör man?? sliter av sitt hår och blir inbunden i tvångströja eller kan man gömma sig i ett hörn och komma ut när det lugnar sig.... tror inte det, bara att bita i det sura äpplet och genomlida detta helvete!

Många kramar till er alla


Inga kommentarer: