torsdag 29 juli 2010

Sol och regn

Idag är det änna ett riktigt sketväder! Men sommarregn tycker jag nog är ganska mysigt ändå. Här trotsar vi regnet och tar på oss regnkläder och ger oss ut på promenad till Konsum för att inhandla lite frukt och annat smarrigt!! Är på ett hiskeligt bakhumör och inspireras otroligt av Leila och alla hennes böcker.
Igår tog vi det väldigt lugnt jag och barnen. Började med att fylla på Antons båtbana med nytt vatten och sen skulle det slussas och köras båt.
Efter lunch packade vi vagnen och gav oss av till stranden för lite bad och sol. När vi kom ner så hade man wakeboard uppvisning/åkning och det var härligt att se dom åka. Både jubel och applåder när åkarna klarade dom olika tricksen och hoppen.
Idag gav sig Jonas ner till Halmstad för att lägga om Fredrik och Maries tak på deras nyinköpta hus. Hoppas att dom slipper regnet och att ingen halkar och gör illa sig!! Lycka till!!


 

Här hemma blir det lite pyssel coh myssel, sånt som man inte tar sig för när solen skiner ute. Som att vika tvätt, tvätta tvätt och stryka. Men sen hinner vi med att ta fram vattenfärgerna, leran och byggsatsen från IKEA som Anton bara älskar.

Igår fick han stolt bära upp alla sina kläder till sin nya garderob. Och la alla kläder på dom ställerna som han tyckte passade! Blev riktigt bra så det kommer få ligga kvar så! Ska bara inhandla lite galjar åt honom på Ikea.
NÄ, dax att ta på regnkläderna och ge sig ut.
Ta hand om er!





Inga kommentarer: