torsdag 15 juli 2010

Bildspel

Jag börjar med att citera min egna Fc status: "Först var det som rena shoppinghimlen, men efter 4 h på IKEA och ett LÅNGT kvitto senare börjar ångesten krypa upp längst ryggraden. Men OJ vad fint det kommer bli".
Exakt så kände jag när vi hela familjen satt i bilen på väg hem från IKEA. Och det värsta är att jag måste vänta tills på söndag att börja plocka upp och sätta ihop. Och slutligen börja pynta.
Funderade på att börja sy gardinerna till barnens rum. Men jag är fortfarande osäker på om "rullgardinen" ska sitta innanför eller utanpå försterfodret?! Några smakråd?
Anledningen till denna väntan är att golvlacken/färgen måste härda ordentligt. Och att min underbara man ska sätta golvlisterna också...
Då vi burit upp alla kartongerna trodde vi nog att vi skulle smälta bort så ett kvällsdopp fick det bli. Inte riktigt lika varmt som här om dagen men skönt ändå. Sedan var det matdax och farfar bjöd sina söner och dotter med familjer på mat. Mums vad gott det är att äta när någon annan har lagat maten.
Idag har det inte varit många knop. Jag och Tuva var på BVC 8:15!!! Och vi är helt slut efter det. Men hon går upp i vikt och sköterskan tyckte att hon var såååååå söt. Och det tycker ju givetvis jag också.
Lite fick jag fixat med i allafall. Marita kom förbi och hämtade Tuva och gick en lång promenad så jag fick vara helt ensam och putsa fönsterna på övervåningen. Bara 6 st kvar!


Slutligen har Jonas och Anton varit och hämtat en båt som vi ska sköta om på obestämd tid. En kollega till oss tycket att vi hade bättre nytta av den här än vad han hade i sin trädgård. Tack Lennart!
Sist men inte minst så kommer bliderna som tillhörde gårdagens inlägg:

Emma och lilla Mira var på besök i pappas stuga. Och varje morgon var det frukost i trädgården, så semestrigt.

Bildbevis på att jag också höll i klubban. Pappa har full koncentration och Anton tittar efter bollarna.

Bus Anton tittar ut ur utedasset. Therese som bjöd oss tjejer på mysmiddag och underbar solnedgång.


Till sist tjejligan, bara Emelie som står bakom kameran saknades.

1 kommentar:

Anna Larsson sa...

Mysiga bilder!!! Kul med inredningsfix, kommer säkert bli fantastiskt.
Kram Anna