måndag 11 maj 2009

Länge sen sist!
Nu var det bra längesen som jag uppdaterade sidan. Har massa med bortförklaringar men jag tänker bara skylla p åmig själv! Har inte haft någon energi eller lust att anstränga mig till att skriva eller lämna in vårt trasiga modem till 3.
Helgen som varit har jag hunnit med att umgås med så mycket männinskor. Och det har varit sååå roligt.
I fredags kom Fredrik och Marie upp från Halmstad på grillning och vi åt så våra magar stod rätt ut. Vi såg ut som 4 höggravida kossor!!
I lördags var det dax att träffa mina galna tjejkollerger på en kväll med Singstar!! Skönt att jag bestämde mig för att åka hem vid 24. Skulle ju möta upp min granne på söndagsmorgonen 09:45 för att åka ut till Stömma gård i Sätila för att titta på när kossorna fick springa ut i det fria. Som dom sprang och sprkade bakut, härligt. Det blev en fika i det gröna gräset bland koblajor och bin. Kaffet smakar ju alltid mycket bättre.
Joans sliter med våran övervårning för att vi alla ska få våra sovrum. Ska bli så underbart att kunna hänga upp alla sina kläder i garderober, slippa att ha en dator i sängen och bara kunna få inreda igen :) Har hittat tapeten som ska få pryda sovrummet, har till och med fått Jonas till att acceptera den trots stora blommor (ska försöka hitta en bild på nätet att lägga till).
Nu ska jag försöka jobba lite. Sitter här med Kalmarbana och har ännu inte behövt beställa en ända buss emn man ska aldrig säga aldrig.
Ha de grymt alla goa gla´a.

2 kommentarer:

Palmerska villan sa...

Härlig! Jag tror att vi har sett den någonstans! Så fina färger..
Men hur mycket har ni gjort på övervåningen då?

Tina och Jonas Höök sa...

Nja snart är golvärmen på plats (tack vare din gubbe)och sen ska golvet in och skyddar ordentligt. Elen tar ju sin tid som ni vet. Men så fort skivorna kommer upp på väggarna går det fort. I sommar någon gång hoppas vi att det blir. Vi skulle så gärna vilja att ni och Lotta med familj kan komma samtidigt. Och det gav Jonas lite eld i baken :):):)