torsdag 28 maj 2009

Torsdag


Ja, det känns inte som om det skulle vara något annat än torsdag idag...konstigt igår trodde jag det var närmare veckan slut än var det var.

Ägarinnan till den blivande balklänningen var igår och provade och det kommer bli tokbra. Den satt som en smeck och nu har jag satt lite press på mig och tänkt att den ska vara helt färdig innan nästa helg 6/6 med andra ord.

Jag tror att jag blir tokig snart...på all denna blåst. Och ingen har man att skylla på heller. Vilket håll man än cyklar åt så har man konstat motvind. Det är nog det värsta med att ha flyttat så nära havet..denna j%&la blåst!!

Men jag ska vara lycklig för det man har....5 min till stranden!!

Jonas har börjat dra all el på övervåningen känns otroligt kul. VVS-gubbarna kommer idag och kopplar in slangarna för govvärmen. Sen är det dax att lägga golvet men först måste luftfuktigheten ner på runt 30%.......hu nu ligger den på 50%!!

Det kommer kännas lite lustigt att ha 4 rum till att bo i är ju så van vid bara nedervånignen nu. Betydligt mer att städa och apprå på det så är det dax för veckans städning i morgon också. För sen ska jag njuta av den kommande helgen med lovade temperaturer upp mot 25 grader..JIPPI!!

Måste även skänka en tanke till vår kära vän JJ med familj och jag beklagar djup sorgen som råder hos er nu!! Ni finns hos oss!

//Love Tina

Inga kommentarer: