tisdag 2 juni 2009

Härliga helg!

var denna underbart fantastiska helg över, undra när solen kommer till oss nästa gång? I fredags var det kalas hos svärfar gött med mat hos någon annan. I lördags var det myspys hemma för mig och Anton. Jonas har jobbat hela denna helgen. Kökslandet har blivit resnat och vattnat och plötsligt så såg man ju har fint allt har kommit upp.
Söndag var det ju MORs dag. alltså min dag...hihihii. När Jonas kom hem från jobbet på eftermiddagen kom han och Anton med en stor bukett med rosor och en NY Ittala skål fylldmed biggaråer. Och maten som jag har fått välja själv och givetvis blev det thaimat för hela slanten och det blev många olika rätter till både min och Antons stora glädje. Och sittningen blev hemma på altanen under parasollet.
Efter den härliga måltiden blev det tårta och kaffe med Jonas bror Mathias. Stackarn var ju ensam hemma, tur att han har oss då och då. Senare på kvällen tittade far och Anita förbi med motorcykeln och även Åsa kom på mopeden.....coh då var det dax för lite mat igen...jordgubbar och mjölk (som vi dessutom fick låna av grannen för det ekade i vårt kylskåp).
Puss och kram för nu....
//TINA

Inga kommentarer: