onsdag 9 september 2009

Ny familjemedlem


Dagen i tisdags började med ett besök hos tandläkaren. Och det tycker jag är fruktasvärt jobbigt. Så för mig gäller hela kittet med lustgas och bedövning. En fantastisk tandläkare och en underbar man som orkar stå ut med mig!! Tack alla.
När det besöket var avklarat så satte vi oss, hela familjen, på tåget till Nässjö. Där möttes vi upp av vårt nya tillskott till familjen. Alltid lika roligt att köpa nytt!!
En midda hos mamma och Egon hann vi med. Vi fick även stoppa våra fötter i ett Aqua-Detox bad och man blir lika förskräckt varje gång man ser hur mycket skit man har i kroppen. Dax för en förändring i denna familj!!
Efter mammabeöket tog vi vår nya pärla och åkte till Emma och Robert. Hon fyllde ju år i måndags så ett litet paket var vi ju tvunga att överlämna.....undra om hon sparade pappret...;)
Hoppas att jag snart ska bli färdig med gardinerna i matrummet. Tar ju bara på mig annat hela tiden. Men det är mycket roligare att få göra till någon annan än till sig själv!! Äh snart Jonas så är dom klara.....


Ha det bra alla.

3 kommentarer:

Becca sa...

Roligt med ny bil!!! Jag vill också ha en ny, men jag ska bara skrapa några lotter till. Plötsligt händer det ju säger de som vet.

kram

Palmerska villan sa...

ska jag vara ärlig så har jag sparat pappret..:)
Har satt upp hyllor i köket i dag.. inte riktigt färdig än. Snickaren skulle visst se fotbollen mitt i alltihop, men jag visar snart på bloggen.. Då min älskade leilabok står där och förgyller det hela.

Palmerska villan sa...

Trodde det var jag som var det nya familjemedlemmen?!!:(