onsdag 28 april 2010

Just nu....

.....satt jag på kökspallen och tittade ut genom altandörren på mina underbara pojkar. Tänka tt jag och min man har lyckats med att skapa en så underbar liten familj. Snart är vi en stor familj en riktig familj.
Jag är ett skilsmässobarn vilket innebär att man inte har en trygg plats någonsans. Kanske därför jag tycker så mycket om att bara få vara hemma och känna att detta är mitt. Jag säger absolut inte att mina föräldrar inte har tagit hand om mig för det har dom. Har bott all min barndomstid med mamma och hennes man. Och fått åka till pappa på loven. Men det har ändå fattats något. Mamma och pappa, jag älskar er av hela mitt hjärta!! Och vill inte byta ut er mot några andra.
Åter till mina pojkar. I går var vi hela familjen på MVC det gick bra mina värden var fina men den lill* vill inte fixera sig så våran barnmorska är lite nervös för en plötslig vändning av bebisen. Det får bara inte hända nu.....
Anton och Jonas håller på att fräsa all jord i kökslandet och Anton ska göra precis som pappa. Han går runt med grepen och gräver litemed sin spade. Pekar och bestämmer vart blommor och träd ska vara. Man får så otroligt många härliga kommentarer nu.
Till helgen så är det meningen att jag och Anton ska åka till Eksjö och titta på valborgselden. Hoppas att allt ska gå bra. Jonas ska få göra färdigt på 2:a vån i lugn och ro. Tapeterna ska beställas idag och det kommer bli kanon på Antons rum. Lilla rummet/bebisrummet kommer dock få helt vita väggar till en början sen får vi se vad det blir.
Nä, nu är huset städat dax att baka bullar.....
Lite bilder från helgen kan jag ju bjuda på då jag inte greppade kameran när killarna var ute. Jonas har äntligen fått sin 30-års present från oss alla. En jättefin klocka!
1 kommentar:

Palmerska villan sa...

Härligt att det kan bli så bra i bland kan man ju tycka..
Det var lite dumt det där med fixeringen, men hoppas att det kommer att gå bra.
Hoppas iaf på att träffa dig när du kommer till lillstaden..
Många kramar