söndag 16 januari 2011

Orust

Lördag kväll tillbringades i Varekil på Orust. Mysigt att få träffa alla goa vänner igen det dröjer alldelles för länge mellan gångerna. Emelie och Alexander är stolta föräldrar till en söt liten Nathalie.
Mycket god mat och massor och ännu mer tjöt och kackel från hönsgården! Stackars Emelie, hon visste inte vilket öra hon skulle lyssna på!
Vi måste bara ta och träffas oftare för det är ju så mycket och prata om. Ena stunden var klockan bara 20 och nästa gång vi tittade, 22!! två timmar som bara försvann....



Vi fick sitta och gosa med henna allihopa och dessa små fötter och händer. Man slutar aldrig förvånas över hur allt kan fungera, att man har haft ett sånt litet liv i magen!

Min lilla Tuvalisa har vuxit kan man säga, snart 8 månader och peppar peppar feberfri idag!! Hoppas att det bara var en 3 dagarsfeber som inte kommer tillbaka mer.
Det har faktiskt varit riktigt jobbigt denna gången. Hon har varit brännhet trots både alvedon och ipren. Duktig flicka som iallafall har druckit bra med vatten.

Ska försöka hitta tillbaka min energi och få nått gjort hemma innan man ska tillbaka till verkligheten och vara utan man i några dagar! Jag kan själv, som Kajsa kavat sa!
 
Kram 
 


Inga kommentarer: