måndag 18 maj 2009

1 År som gift!!Gud vad tiden går fort. Det är ju hela 4 dagar sen jag skrev sist. I fredags hade vi som sagt härligt besök av Jimmy, Sofia och deras 2 pojkar. Vi grillade var ute och lekte med grabbsen och gick en promenad runt havet. Härligt.
På lördagen var det bara att packa väskan och köra Anton till kusinerna i Torslanda och vi tog oss till Varberg och Asia spa. Vi gick ner till fästningen och drack gott och åt lite ostar innan det blev middag på Harrys.
På rummet väntade skumpa och frukt!!
Dagen därpå var den 17 maj och det är ett helt år sen som vi stod där i kyrkan toknervösa och lyckliga. Finklädda och allt. Känner bara att jag skulle så gärna vilja få göra om allt igen. Känslan är obeskrivlig.
Morgonen började hursom helst med champange och jordgubbar med chokladdipp.....mumsigt. Och givetvis frukost på rummet.
Sen bar det av upp till hotellets spa där man rörde sig i stillhetens tecken. Det var så fridfullt och lugnt, vi bubblade på dom olika massagestationerna och la oss i den heta källan med 40 gradigt vatten. En tur i bastun och den kalla tunnan blev det också innan det blev time att hämta hem lilleman igen. Längtade ihjäl mig efter honom!!

Nu är man tillbaka i verkligheten igen och jobbet kallar jobbar ganska mycket denna veckan inkl helgen så nu ska jag förhoppningsvis hinna med att uppdatera er med vad som händer och fötter.
Många kramar till er från mig...
//TINA

1 kommentar:

ia sa...

Skönt att få skämma bort sig! Det är ni värda : )