torsdag 14 maj 2009

Storstörningsövning!

Igår blev det verkligen en lång dag i våran huvudstad Stockholm. Med jobbet givetvis eftersom jag gärna inte åker dit av fri vilja då jag inte trivs i den staden över huvudtaget. Tyvärr.
Åkte hemmifrån vid 05:00 0ch kom hem till sängen 22:30..phu!! Det blev en simulerad övning med diverse händelser, får inte berätta så mycket mer än så för mina kolleger som ska dit kanske smygläser här ;)
Det som var så fantastiskt var att man trotts att det var på låsas lyckades arbeta och aggera precis som om det var på riktigt. Vi fick till och med lite smågabb inom gruppen, heta diskutioner om vad som var rätt eller fel när det gäller att prioritera i en trafikstörning, SÅ kul.

Har så otroligt mycket att bli klar med här. En balklänning som jag inte har kommit långt med :( ska vara klar till 10 juni. Men jag får väl skylla på att jag inte har fått allt material.
Skulle så gärna vilja hinna med att få ta på mig löparskorna och springa av mig.
Vill måla garaget färdigt och få upp planket som ska vara mellan husen, och få köpa färdigt till den rabbaten... om man bara hade obegränsat med pengar så skulle livet absolut bli mycket enklare.
Har så många idéer som jag skulle vilja förverkliga med hjälp av min symaskin, både till Anton, mig och Jonas. Vet bara inte vad jag ska hitta mina tyger någonstans. Brykar åka till skroten i Kinna men tycker inte att jag har hittat rätta "stuket" där, även om dom har helt fantastiska priser. Men jag kan inte bara köpa för att.
Jag och Anton har ju även hunnit med att köra Bobbycar på altanen och kolla in spindlar som har är helt galen i.
Nä dax att fixa till modemet så jag kan lägga ut lite bilder på våran övervårning.
PS vi får besök i morgon fredag oxå, Jimmy, Sofia, Julius och lille Linus kommer på lite grill ska bli mysigt med massa barn i huset.
Många varma kramar
//TINA

2 kommentarer:

ia angelina sa...

håller med dig om sthlm! känns som jag tillbringat alldeles för mycket av min tid där det senaste.. 5 dagar på två veckor. isch! :D

Palmerska villan sa...

väntar spänt på bilderna från övervåningen..
Jo jag hade också velat vara oberoende av pengar.. men jag håller mig hemma i Talludden vilket är bra för att då håller jag ju också pengarna kvar på kontot..

tss