torsdag 23 juli 2009

Regn och åter regn

Regn och åter regn, idag har det verkligen bara öst ner nästan som ett monsunregn i djungeln. Vi har ju faktiskt haft otroligt tur när det gäller regn denna sommaren under hela min semester så fick vi bara 15 mm och det var full översvämning i städerna runt omkring. Tokigt.
Idag var det Norvalla marknad och det är ju tradition så på med regnkläder på hela familjen och ut och vandra runt bland alla stånden. Fynade en liten fin korg. Den står just nu med lite ved i för när vi kom hem tände vi en eld i kakelugnen och drack en kopp kaffe till som inhandlade chokladmunkarna. Mumsigt


Igår fyllde Mathias 16 år och då blev vi bjudna på middag och tårta, smakade bra!! Ett presentkort på en streetaffär i Kungsbacka fanns i paketet. Grattis då, snart time att ta oss till bilskolan och genomföra handledarkursen. Kul!!

Detta är en allt vanligare syn hemma hos oss på morgonen. Det första som ska göras när vi vaknar är att bygga tåget. Och det finns ju en till i familjen som gärna gör det. Detta innebär att jag har sovmorgon varje dag....lite lyxigt jag vet med vad göra.Sötnosar....Hoppas snart på finare väder så min mamma och Egon kan komma hit igen till sin husvagn som står här på gården. Längtar lite till fler såndana här sommarkvällar med god mat och stormlycktor på bordet som sprider så där mysigt ljus!!
Saknar er!


1 kommentar:

Palmerska villan sa...

vilken bra bild på katten...rolig!!