tisdag 21 juli 2009

Söndag i Halmstad

Efter att ha lämnat vårt gudbarn till sin pappa i Halmstad fortsatte vi till Fredrik och Marie. Satte oss vi dukat bord och käkade en jättegod pastasallad med stekt kassler till mums var det.


Sedan åkte vi till en stor loppis och antikaffär i Slöinge och oj va grejer det fanns där, men vi tyckte alla att ägare var lite pengatokig så vi kom inte därifrån med så många fynd direkt. Jonas fick tag på blå glaskulor som ska hänga i sjöboden. Kommer bli så fint!!

Efter det så åkte vi vidare till Vapnö Slott och fikade, mumsmums. Stora kärleksmums och en halv kanna kaffe.
Anton fick se på när kossorna mjölkades i en mjölkkarusell och då tycket Anton att kossosrna var på Liseberg. Undra vad han fick det ifrån tror minsann att det är dax för ett besök på nöjesfältet snart.
Traktorer fanns det i massor och det var ju tvunget att provsitta både för pappa och Anton. Om dom var lyckliga. Avslutade dagen med grillas kyckling och annat gott "typ" lite vin!!

Idag ringde även min ingifta storebror som bor i Köpenhamn med sin familj och meddelade att de gärna ville komma och hälsa på en dag. Lite knixigt nu när man börjat jobba igen. Inte bara till och säga: JA kom nu!! Men det ska hinnas med på torsdag eller onsdag nästa vecka. KUL!! Roligt för Anton att få träffa kusin Elias igen!

Nu dax att göra lite nytta på jobbet
Love


Inga kommentarer: