lördag 18 juli 2009

Sammanfattning.....

En härlig kväll i Juni, daggen kom krypandes efter att vi ätit en härlig kvällsgrillning och passade på att fira min mammas man Egon som fyllde 66 år.Många härliga bilder blir det från våran trädgård men så här fint har rosorna tagit sig på bara 1 år efter plantering. Inte illa!!

Skulle så gärna vilja visa så många bilder men bestämde mig till slut för denna...

Vi har ju också hunnit med att fira Anton som fyllde 2 år på midsommarafton. Alla mormor:sar och Morfar:sar och farmor:sar och farfar:sar var på plats och så lite kusiner också förstås.


Ett helt fantastikt roligt bröllop hann vi med på semestern. Och OJ så kul vi hade. Jonas kände inte många personer på festen man han hade nog roligats av alla. Iallafall av bilden nedan att döma! En Bellmanperuk sattes på brudgumen som sjöng för bruden en liten visa....


...som senare gick runt bland dom vilt dansande.
Efter bröllopsyran for vi vidare mot Norrköping med ett litet depåstopp i Linköping. Stället blev Scandic City med en underbar utsikt....tyckte Anton som gärna stod i fönstret och tittade på alla tågen som kom förbi precis utanför.

Varje gång det susade förbi ett så flög Anton upp ur sängen och skrek rakt ut :"TÅGET"...hua inte lätt och få en sån "mupp" till att somna.....

Ingen ovanlig syn när det gäller min bror som gärna befinner sig under bilen istället för i den. Min kära storebror som bor i Norrkping fick bli våldgästade av Familjen Höök i 2 dagar. Sen drog vi vidar norrut till Nyköping och familjen Per, Petra och Albin som håller på att bygga ett hus där. Undar om Jonas har ställt upp med sina tjänster..hummm låt mig fundera...JA det har han och här har vi ett halvfärdigt hus..hahahha kul att han kan hjälpa!!
På vägen hem åkte vi småvägar och då blev det även lite båt på "vikbolandet".

Sist men inte minst har vi äntligen fått köpa alla våra bilder från bröllopet på en CD. Kul att kunna ha bilderna och göra vad man vill med dom. Tack våran fantastiska "familjefotograf" Marie Hidvi på http://www.karinlinde.com/ Ska ni ta bilder på barnen så åk verkligen dit det är värt vart ända öre.


Nu hoppas jag att jag ska vara någolunda i fas med nutiden. Jobbet börjar på måndag och då hoppas jag att det kommer bli lite mer inlägg och att jag även hinner tittat på alla andra fina bloggar som jag har på min sida

Love ya´

//TINA

1 kommentar:

Angelina sa...

Känns som att Anton kommer att bli en i "branschen" ; )

I allt kaos som händer här så saknar jag dig!

Kram Angelina