torsdag 5 augusti 2010

Det händer sakta men säkert

Här går det sakta med säkert framåt. Det känns som om vi nite får gjort något alls. Energin är inte på topp och då infinner sig inte heller inspirationen. Men Jonas och Anton har iallafall fått gjort 2 flaskor svartvinbärssaft.
Båten som vi fick slängd efter oss ligger nu faktiskt i havet efter att en annan "granne" ringt och frågat om vi vill ha hans plats säsongen ut, det slog vi till på så nu har vi båtplats i Nortorp!! Hoppas att vi hinner åka ut och fiska makrill någon dag.
Min kära lilla lillasyster ska bli Åsabo! Hon och hennes Jimmy ska hyra ett hus i Gårda Brygga med ruggigt fin utsikt och bara 2 år gammalt hus!! fin fint. Åsa ska bo i Åsa hahahhha!! SÅ nu har hon dragit iväg sin mamma till Ikea för att shoppa loss ordentligt. Och så ska hon gå igenom våra lådor som vi sparat till våra underbara syskon. Grattis Åsa och Jimmy till ert första hem.
Igår fyllde våran lilla Marita 29 + och då blev vi bjudna på Frillesberg. Och givetvis var vi tvugna att hugga tag i Frillesburgaren med bara lokala ingredienser. Härligt. Vad som var ännu härligare var desserten! Mums sicken tryffeltårta! Den hade jag varit och beställt innan på dagen så det blev som en liten överraskning för henne! Kul. Och tack för den goda maten, hade inte kunnat göra det bättre själv ;)

 



Jonas har börjat jobba igen och Anton har fått vara på förskolan denna vecka, och oj vilken skillnad när han har fått leka av sig.
Idag kommer min mamma och Egon hit med sin husvagn. Så lite sommar är det allt kvar. Denna gången kommer hon med dopklänningen till lilla Tuva och så ska vi planera och förbereda för hennes stora släktträff som ska vara här i Frillesås!!
take care//Tina

1 kommentar:

Anna Larsson sa...

Mysiga bilder...den där Frillesburgaren ser inte helt fel ut:). Hoppas sommaren fortsätter ett tag till. Sen när hösten tilltar får vi väl boka in en lek och fika stund!
Kram på er
/Anna