måndag 1 november 2010

Garderober (nästan) färdiga!!

 

Denna vackra blomma hängde en dag på en växt som vi fått av Marita. Anton lyckades bryta av toppen och vips så kom denna ludna, vaniljdoftande blomma!
Kronbladen är som lena som sammet, sem får vi se vad som händer. Om växten kanske dör??


Våran lilla Tuvalisa har börjat sitta själv med kuddar runt sig, härligt att det går framåt. Men samtidigt tycker jag att det går lite för fort. Vi hinner liksom inte med riktigt. Nu har vi varit inne hela helgen inte änns gått en promenad ute i det underbart grå, grå, grå höstvädret. Utan vi har varit inne och gått på IKEA i 2 dagar. Första gången vi var där handlade vi bara det vi skulle ha till våra garderober. Sen, när vi kom hem insåg vi hur vi skulle ställa åbäkerna och då var det bara att åka till IKEA en dag till. Så nu är vi en bra bit på väg. Jag har redan fått upp alla mina kläder och det kändes lite vemodigt att lämna vårt gamla sovrum för gått! Men där ska vi ju förrändra och göra vackert också. Kontor och en klädkammare, sånt som man aldrig får nog av!

 

Här håller Jonas på att tänka ut hur vi ska lösa våra nya idéer.....
Bra kommer det bli, på bild nr.2 ser ni det rakt framifrån så vi får en liten walk in, med heltäckningsmatta på 1 kvm och en liten liten kristallkrona i taket. Kommer bli sååååååå bra.

Fortsatt tragglande på våra sånger i Frillekören. Jag blir snart tokig på alla höga toner. Mitt föråd är på de lägre hyllorna om man säger så! Man kul är det. 2 december kommer vi att hålla en konsert i matsalen på Frillesås skola, tillsammans med Annica Blennerhed och musiker från takten. 100:- för vuxna och 50:- för barn (gränserna för barn resp. vuxen har jag ingen aning om, det beror väl på hur man känner sig).
Bara att fortsätta kämpa med våra sömnlösa nätter och hålla ut för det gåt ju över, någon gång. Ska inte klaga för det har inte hållit på så länge och det beror säkerligen på magknip.

Ta hand om er i höstmörkret, och kör försiktigt ute på vägarna. Och håll blicken framåt!



 


Inga kommentarer: