tisdag 9 mars 2010

Kräksjukornas kräksjukehelg....

Denna helg som skulle bli så underbart mysig, med både min man och hela tjocka släkten som man faktiskt tycker mycket om trots allt ;)
Fredagen började ju bra med Ansiktsbehandling och ryggmassage hos Maritas hud och fotvårdsateljé. För att sedan köra vidare till Hagabadet och simma oss ännu mjukare i kropp och själ. Där börjar det krångla. Vi hamnade i bilkö inne i stan och stod stilla i över 1 timme. Då vi båda jobbar i stan bestämde vi oss för att hoppa över badet och istället göra oss vackra för att äta middag tillsammans på Lindgrens krog i Alingsås.
På motorvägen fick vi snällt vända då Jonas börjar må rejält illa. Väl hemma springer han in på toa och stannar där hela natten.
Min tur på ördagnatt, inget man änns önskar sin fiende.
Så ingen middag tillsammans och heller inget 30 års kalas för min underbara man.
Bara att börja ringa runt till alla som skulle kommit på lördagskvällen. Blä.
På självaste högtidsdagen fick Jonas gjort sin egna tårta och vi satte 3 ljus i tårtan som får symbolisera 30. (Det värsa var ju att det dessutom var rosa ljus, "inget mer att trycka ner mig ner" sa han).
Tårtan var bland det första som jag fick i mig och det smakade smaskens, som alltid när Jonas gör tårtor!

Experthjälp med att blåsa ljusen hade vi i alla fall.
Efter denna hemska helg så var jag ju tvungen att kompensera lite. Var och inhandlade en stor bukett med vackra blommor och ett litet paket med en snygg pikétröja som satt som en smäck...
Hoppas att han ska få mer paket att öppna snart, för trots allt är det alltid ett litet barn inom oss som gärna vill öppna, öppna och åter öppna paket!
Puss på dig

1 kommentar:

Palmerska villan sa...

det har helt gått förbi mig att jonas fyller 30 år!! inte trodde väl jag...:)
grattis grattis!