onsdag 17 mars 2010

Trappa, vår och vattkoppor


Här kommer efterlängtade bilder på vår trappa upp till andra våningen!!
Den är beställd samtidigt som vi ritade och beställde huset från Varbergs Hus. Det står tillverkningsår 2006!!!!!!! på den. Shit vad tiden går undan!!
Jonas fick fin hjälp av Per.
Det känns helt underbart nu när man får ner ljuset från 2 vån och katternas tassar "klampar" på trappstegen.
Nu har Jonas även påbörjat inbyggnaden av trapphuset hoppas att vi kommer på en bra lösning. Härom kvällen/natten skaka jag på honom och sa att nu har jag lösningen!! Ett sömnigt jaja fick jag till svars... hahaha.

Våren har äntligen hittat hit känns det som. Jag har iallafall plockat in lite av våren. Satte några lökar krokus i dekorationssten i en glaskruka och vipps så lös hela rummet upp.
I lördags fick vi fint besök från Nyköping och Halmstad som skulle uppvaktas i efterskott.
Härliga papegojtulpaner pryder nu matbordet. Solen lös så fantastisk vackert på dom härom dagen. Och trotts det så valde jag en bild utan färg. Med det blev så mycket liv i den så här!
Sist med inte minst så vaknade i lördags till en prickig liten gullunge. Alltså, vattkoppor som på beställning! Och för varje dag så blir dom bara fler och fler. Undrar hur lång tid det kommer att ta innan vi kan få honom tillbaka till dagis. Idag sa han att när alla kopporna har torkat så vill han till kompisarna och busa. Speciellt med bästis Gurra grus!!



Inga kommentarer: