tisdag 19 oktober 2010

Veckan som gått. Nr2.


 Här har det börjats med smakportioner, och mums vad gott lilltjejen tycker att det är. Och så har det blivit gröt på kvällarna och den kommer inte tillräckligt fort in i munnen så det är ett ständigt gnällande och mumsande, smackande och så lite galna skratt också. Så nu har det börjat fyllas på små kuber av paltesnacka, morot, blomkål. Potatisen får vi ta dag för dag, det är inte gott att frysa och värma igen, bläää.I fredags var vi i Haga hela familjen, tog spårvagnen dit, till Antons stora förtjusning. På bilden ser det ju ut som om han är livrädd men så är inte fallet. Vi gosar bara mamma, fick jag till svars.
Lite fönstershopping, en tur in på Villervallabutiken, men vi kom ut utan ett enda plagg. Vet inte vad som har hänt med mig. Jag som alltid kan shoppa.
Efter affärtittandet blev det såklart fika. Bulle och kaffe. Bullen var ju lika stor som Antons huvud. Tur att man inte tog en var.....
 
 Onsdagen tillbringade vi i Halmstad hos Fredrik och "tant" Marie. Alltid lika mysigt att få träffas. Grabbarna stannade hemma och drog lite el inför deras renoverande av badrum. Jag, Tuvalisa och Marie drog till staden. Härligt höstväder och måååånga mysiga affärer att titta i. Vissa var så mycket fint i att vi var tvungna att gå ut för vi visste inte vad vi skulle ha tillslut. Men som vanligt när vi umgås så samlar vi på oss massor av pysselvilja. Så man vill bara hem och sätta igång. Tråkigt givetvis att lämna varandra men härligt att vi kan göra så här med varann, inspirera!!
En sväng till den största loppisen jag varit på hann vi också med. Amnesty loppis i Halmstad. Och jag hittade 3 ramar som kommer att få stå i trappan. Men jag och Jonas är inte riktigt överrens om vilken färg. Jag vill måla och Jonas vill bara torka av..... Bild kommer på resultatet!!
 
Nu är det dax att ha ett möte med kudden och ladda batterierna för imorgon. Tror nog att jag ska fatta målarpenseln och göra färdigt alla mina projekt, och göra Jonas riktigt stolt!! Jo visst ja, en graderobslösning har hittats också. Det får bli 2 st 100cm och ett hemmabygge till resterande 37 cm. Och jag har blinkat med mina långa ögonfransar att jag kan ju ha den hyllan till mina skor,"Du har ju ändå bara 1 par finskor". Hoppas att han smälte och går med på mitt förslag!!
 
Kramar på er alla.
 
Ser att besökssiffrorna rullar på men inga kommentarer, Skriv bara ett hej så vet jag vilka ni är!
 

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej hopp!!! Vardagslyx med fik, vi var oxå ute och fikade med familjen förra veckan, mysigt! Kram Anna Larsson

Anonym sa...

hej hej! tess här, tittar in lite ibland! fint ni har de!/tess nylen.

Anonym sa...

Jag lämnar gärna en lite kommentar :)
O min kommentar är att det är kul att läsa om ditt pyssel och dina jätte söta barn, Sicka härliga blå ögon TuvaLisa har =) // sofi

Anonym sa...

Jag lämnar gärna en liten kommentar :)
O min kommentar är att det är kul att läsa om ditt pyssel och dina jätte söta barn, Sicka härliga blå ögon TuvaLisa har =) // sofi

Kakan sa...

Hej!! ;)