onsdag 19 augusti 2009

JIPPI

Dagen började med att man fick ett sms från pappi och styvmor om att dom drack giftigt gröna drinkar och tittade ut över ett äckligt blått vatten liggandes i solstolar på Zakyntos. Inte alls avis nej då!!!!
Här ser ni iallafall mina fina nya kläder som jag hittade efter min heldag i stan i går!! En härligt randig tröja och en härlig blå silkesklänning som kommer sitta som en smäck till blåjeans!!

Äntligen så kommer min familj hem. Jonas och Anton har varit iväg på en liten minisemester och hjälpt våra härliga vänner med att resa sitt hus som dom ska bygga i Nyköping!!
Som jag har saknat dom!! hua!! Men äntligen!! Åh va jag ska krama om mina älskade pojkar.
Men vad jag har fått gjort mycket. Har idag målat hela dagen, trött på färg nu men det är bara att ta nya tag för det är långt ifrån färdigt. Anton har fått en "picknick bänk" ni vet ett sånt där bord där bordsskivan och bänkarna sitter fast i varandra, i miniformat också!! Den är på bra väg att bli fint grå. Hade nog tänkt att alla fristående möbler i trädgården ska få denna fina grå nyans.
Boken Majas alfabet har jag slått in i ett fint litet paket som lilleman ska få öppna i morgon när han vaknar.
Han är så duktig på alla bokstäver.


Sista bilden är på fönsterkarmen i badrummet. Burken i plåt och burken i glas är båda från Balders hage och ska fint få pryda toan. I buken ligger några lappar och en penna för den som behöver sitta lite längre kan lämna en liten tanke. Nått ska man ju göra av sina tankar. För dom kommer ju som sagt när man äntligen får vara ensam och sitta i lugn och ro.
Hoppas att alla får lite lugn och ro, det ska jag.
JO glömde nästan. Har varit tokduktig idag först var jag ute och sprang 6 km och sen tog jag cykeln ner till havet och tok ett dopp. Fy va gött det va´1 kommentar:

Palmerska villan sa...

härligt med dopp i havet vet jag inte men det andra instämmer jag med.. :)
Fina burkar, jag måste verkligen åka till balders hage, jag får nätshoppa så länge.. kram