lördag 1 augusti 2009

Helg

Nu är helgen här och jag har jobbat i 2 hela veckor sen min semester slutade. Hua vad fort det går.
På första bilden ser ni mitt nyvunna objekt på tradera. Äntligen lite vacker porslin i skåpen. Jonas var inte nöjd med det nya tillskotten. Han tycket att vi kan använda vårt "finporslin" för 20000:- istället. Man man blir lite nervös när det inte tillverkas längre. Får ta och klaga hos Rörstrand´s..... Idag har iallafall första kaffet druckits ur dom och det smakade nog lite extra gott ;)

Vi kan snacka om att det var dålig sjö här igår. Svårt att fånga på bilderna hur mycket högre vågor det är än i normalt väder. Men utanför öarna som vi har här fick vi genom SMHI veta att det gick 5 meter höga vågor...huuuuu skönt att vara landgrabba i sånt väder. Vacker är det iallafall att titta på och jag satt länge på klipporna innan jag cyklade hem och kröp upp i soffan med onyttigheter.


Jonas har fått hem sin gamla TYCO bilbana och han och Anton satt och körde nästan hela eftermiddagen. Har inte hört Anton skratta så ljudligt på länge. Han hade tokkul!!
Det tror jag att hans pappa hade också.
Idag lördag visste jag inte riktigt vad jag och Anton skulle hitta på då Jonas tog ett extrapass på jobbet så här lagom innan han går på sin semester. Så vi gick och drog länge i pyjamasen innan vi skulle sätta oss på cykeln och trampa bort till en liten gårdsbutik på andra sidan Löftaå som heter Åsabo men när vi kom dit var det semesterstängt men den öppnar igen efter 2/8 och då gör vi ett nytt försök. Jag och Anton cyklade en lite runda i Byn istället och vips så var vi på vägar som jag aldrig kört på innan och hittade så mysiga trädgårdar och inspirationen bara flödar för tillfället och det har smittat av sig på min andra hälft också :D

Nu sitter vi här vi köksbordet och smider våra planer...nyfikna va??!!

Love to you all

1 kommentar:

Palmerska villan sa...

Fina koppar! jag har varit på loppisrunda i helgen.
Sett många fina serviser, men var ska man förvara dem? hm. eftersom jag inte har något fint vitrinskåp än!
Ser lite blåsigt ut på bilderna... här har det varit kanonväder i helgen..20 grader typ. Gott