söndag 16 augusti 2009

Snabb helg

Här kommer en bild på en väldigt "dataintresserad" lite kille. Det första han frågar efter på morgonen. Det första som ska lekas med när vi kommer innanför dörre då vi varit ute. Men duktig är han för att vara 2 år. I denna speldator ska han fånga bokstäver och jaga musen. När det gäller bokstäverna så prickar han in varje rätt fråga. SÅÅÅÅÅ duktig och mamma och pappa blir SÅÅÅÅÅ stolta!!

Jonas har semester eller iallafall en vecka kvar, han har inte fått så mycket gjort när jag har jobbar hela dagarna och helgerna!! Men vi har ju "farmor Marita" och farfar Thommy som gärna hjälper till.
Lite har det hänt ändå. Här ser ni hur fint det blir med kantstenen runt hus och altan. Landet ska äntligen bli på riktigt. Nu har det bara varit och jag har försökt att hålla undan ogräset så gott det går. Ett plank ska upp mellan hus och garage också för att hindra genomdraget med vinden från havet. Ska bli skönt att slippa ha nackspärr så fort som man sitter på ytterflanken.
Jonas fina cykelställ, som jag är sååååå glad över det passar verkligen in!! Tack mitt hjärta.

I lördags kom Robert och Emma på besök (http://www.palmerksvillan.blogspot.com/)
Och vi bjöd på massa god mat, hoppas jag iallafall. Det blev kräftor till förrätt och lite grillat till huvudrätt. Efterrätt var meningen att det skulle bli men vi var tvugna att röra på oss lite. Jag och Jonas hade tänkt ut 2 olika vägar så vi tog varsinn. Jag och Emma gick till Vallersviken och tittade på havet. Blåsigt men vacker, som vanligt.
Robert och Jonas gick raka vägen till vår sjöbod. Och så här satt dom när vi kom fram. Med varsitt glas i handen. Och Robert som inte änns tycker om whisky. Tänk vad atmosvären kan ställa till med :)Är dom inte för söta?!


Emma och jag gick vidare ut på klipporna och försökte fånga vidderna på bild det gick sådär. Men man får ta och mixtra lite och när jag fick stängt av blixten blev det mysiga bilder.Vill än en gång tacka för en jättemysig kväll och hoppas att Emma och Robert dyker upp på vår kräftskiva nästa vecka.
Och att Emma hittar en bil så hon kan komma och hälsa på mig i vecka så vi kan galenshoppa i alla mysiga affärer som finns!!


1 kommentar:

Palmerska villan sa...

konstigt att se bilder på sig själv.
jo jag passade ju verkligen i dina gummistövlar..
det var jätte mysigt i helgen, jag kommer verkligen igen. Men i helgen är det ju jag som får sova ensam. Robban ska ju ut och paddla... men jag måste nog hålla mig hemma.. tyvärr-- det får bli en kräftskiva en annan gång.
jag har nu gjort klart min "bo". Den blev såå söt, så nu ska jag börja producera! heheh... något måste man ju försöra sig på!

Ha de bäst och kolla min bo, jag har lagt upp den som jag lovade. bara för dig. Nu har jag ju också en sjöbod, kan man ju nästa säga
hej