lördag 15 augusti 2009

Längtan

Nu för tiden ser dagarna ut så här nästan hela tiden. Grått, grått och åter grått. Denna bilden är tagen på väg till Ullared, min och lillemans shoppingrunda.
När det väl blir sol så jobbar man eller så "måste" man städa för att nästa dag jobbar man igen. Så typiskt. Nu såg jag väderkartan för kommande vecka och det ser ju lite ljusare ut. Så nu håller jag en tumme och hoppas hoppas....
Saknar min ögonsten nu när jag sitter här på jobbet och tågen rullar som dom ska en lördag, (vågar inte säga annat för då smäller det till) så det känns bra att kunna titta på honom på bild iallafall. Att man bara kan älska någon så mycket och samtidigt bli så frustrerad som man bara kan bli på en 2-åring. Men ack så söta dom är när dom sover. Och fler vill man ha också. Tokigt.
Nu hoppas jag att min storasyster ska krya på sig så hon och familjen kan komma på vår kräftskiva som ska bli av nästa lördag 22/8. Havskräftorna är beställda och ska kokas på torsdag. Ska bli mumsigt. Det blir lite av en knytis då nästan alla tar med sig nått till festen. Hoppas ju som sagt på lite upphåll så vi inte behöver sitta helt instängda i vårt lilla partytält. Vi bli dock 14 och då är inte alla barnen inräknade och grannarna har ju 4....hihihihi komme rbli hur mysigt som helst!!

Puss på dig min lille plutt!

1 kommentar:

Mamma Millan sa...

så söt liten kille!! ja de vet att pröva sin gränser..kidsen!!
men de är allt för goa...förstår du saknar honom!!

~~Trevlig Helg~~
♥Mamma Millan♥