måndag 10 augusti 2009

MadonnaEfter lördagens bröllop var det bara att vila upp sig och sedan ge sig av till Göteborg, Ullevi och Madonnas spelning.

Och oj vad hon är duktig på att dansa konstant i 2,5 timme rörde hon sig över hela scenen. Och fast vi satt en bra bit från scenen så såg man henne tydligt. Där kan man snacka scenspråk.Vi hade otrolig tur med biljetterna, för igentligen så skulle vi ha gått på lördagens spelning. Men då vi blev bjudna på bröllop började jackten på att lyckas byta dag. Inte förens en vecka innan spelning kund vi sälja våra biljetter till min syster yster och hennes man. Och vi kunde köpa 2 överblivna biljetter av en arbetskollega.
Här sitter vi förväntansfulla.
Och det var mäktigt och så får folk säga vad dom vill. Jag håller med om att hon kunde ha valt många fler bättre låtar som hon gjort än dom som var med på spellistan. Och att dom låtarna som spelades var alldelles sönder remixade. Lite tråkigt. Men hon är ju verkligen en världsstjärna!! Värt vart ända öre.
See yá

1 kommentar:

Sofi sa...

heej, tack för tipset. Det är spännande att läsa era bloggar oxå, man får lite insperation. fantastin är begränsad =) Ha det kraam