måndag 24 augusti 2009

Kräftskiva

I lördags hade vi den årliga kräftskivan. Och vi blev tillslut 14 vuxna och 10 barn!! Oj vilken tur med vädret vi hade.
Vi började med att träffas alla på altanen i solen och hälsas välkomna med lite rosa bubbel!!


Förra året hade vi en ny familjekonstellation och konstigt nog så va Becca delaktig i den också!! Här ser ni alltså Jonas och vår underbara granne "Becca vid havet"

Alla hade med sig lite till festen och Martin och Maria fick godis på sin lott och snacka om att dom kan detta. Räkna med att det kommer bli er lott framöver också. När vi vägde denna jätteskål så stod vågen på 5,3 kg!!!!! Och det värsta av allt.... Den tog slut. Tur att vi kan skylla på barnen. :)


Som alltid när vår andra underbara granne finns med på fest så händer det saker. Denna gången fick vi alla vara med om en dubbelvigsel. (Det är inte första gången, Becca och Axel firade 1 årig).
Ann & Thomas samt Marie & Fredrik hamnade under Kentas fina predikan. Och otroligt många skratt!! Är han inte för söt!!Här är en bild på ett av 2 nygifta par. Fredrik var ortoligt nöjd över vilken billig vigsel och fest det blev för alla hade ju med sig något ätbart!! Ringen är väl bevarad.


Man skulle ju kunna tro att detta var par nr 2 men ej. Detta är bara ett par väldigt goda grannar.
Nu ska jag bli lite blödig med fy vad lycklig jag är över att ha hamnat här i Frillesås med så underbara grannar/vänner och naturen ska vi ju inte änns ta upp. Finns ju inget bättre än att få ta en kvällspromenad och mötas av havets härliga doft. Känna vinden i håret och solens strålar i nedgången över vattnet..mmmmmm!


Tack alla för en härlig fest!


2 kommentarer:

Sofi sa...

oj det låter helt fantastiskt!! =) Kram sofi

Becca sa...

Hejsan!

Tack för en jättetrevlig fest!!! Korttagningstillfället när Axel är kärleksfull mot Jonas missade jag helt. Nu när Axel såg kortet var hans enda kommentar:
"Det där är inte jag, vem är det?"

Kräftskivan gick sannerligen i kärlekens tecken :-)

Ha det bäst vännen!

kram